◈ Hahmokaarti

Kaira

Nimi: Kaira
Ikä: 4 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Rotu: Sekarotuinen.
Ruumiin koko: Suuren bordercollien kokoinen.

Ulkonäkö: Kairan turkki on tummanharmaa tämän valkoista keskiruumista ja etutassuja lukuunottamatta. Tummanharmaissa tassuissa anturat ovat valkoiset, valkoisissa tassuissa tummanharmaat. Kairan silmät ovat täysin mustat.

Luonne: Kaira on päättäväinen ja itsenäinen koira. Se ei halua odottaa että alkaa tapahtua, vaan olla se, joka saa tapahtumat liikkeelle. Tämä oma-aloitteisuus saikin sen perustamaan vastarinnan. Muun lauman seurassa Kaira on hiljainen ja etäinen, mutta yksin oman joukkonsa kanssa ollessaan se on paljon rennompi ja puheliaampi. Se on vastarintalaisille rauhallinen ja tyynen lempeä, ja osaa puhaltaa yhteen hiileen. Kairan tavoite on kaapata valta menettämättä henkiä omassa joukossaan.

Menneisyys: Kuten suurin osa lauman jäsenistä, Kaira on asunut siellä syntymästään asti. Se on ollut lauman tilanteeseen tyytymätön jo monta vuotta.

Vastarinnan jäsenenä: Vastarinnan perustaja.

Hahmon omistaa: Detrah.

Jirou

Nimi: Jirou
Ikä: 2 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Rotu: Shiba inu.
Ruumiin koko: Säkä 42 cm.

Ulkonäkö: Hyvin perinteinen shiba inu rakenteeltaan. Solakka, lihaksikas ja lyhytjalkainen. Turkin väritys on hieman harvinaisempi kolmivärisenä raidallisena. Valkoisella ja siniharmaalla pohjalla on tummia raitoja. Jiroulla on varsin erikoisen väriset silmät: toinen silmä on musta, toinen turkoosin sinertävä. Oikeassa korvassa on kaksi lovea.

Luonne: Jirou on perusluonteeltaan kiltti, huumorintajuinen, äärisosiaalinen ja ystävällinen nuori uros. Hänellä on suuri halu miellyttää ystäviään ja tekee kaikkensa pitääkseen toverinsa iloisena. Jirou on suojelevainen, eikä pidä siitä, että toiset ylenkatsoo hänen läheisiään. Uros puuttuu yleensä pieniinkin sanaharkkoihin, sillä ei halua nähdä riitelyä tai tappelua.

Jirou on säyseä, hyväntahtoinen ja välttelee joutumasta tappeluihin. Kuitenkin uros on kostonhaluinen, jos joku tekee pahaa hänen läheisilleen. Hänellä ei ole halua satuttaa muita, mutta puolustaa omiaan, jos siihen on tarvetta. Jirou on myös ymmärtäväinen, pitkäpinnainen ja hyvä kuuntelija, vaikka onkin koheltamassa pää kolmantena jalkana eturintamassa.

Menneisyys: Jirou ja tämän sisko Meiko sekä isoveli Hijiri pakotettiin liittymään koiralaumaan tämän kyseisen lauman valloitettua joukolla Jiroun perheen reviirin. Jo alusta asti Jiroun isoveli Hijiri oli ollut kärkäs laumaa kohtaan ja osoitti varsin selkeästi, ettei aikonut kuunnella pompotusta. Niinpä Hijiri tapettiin tämän kapinoinnin toimesta ja Meiko ja Jirou saivat itsekin tuta mojovan rangaistuksen. Tämän ansiosta Jiroulla on korvassaan kaksi syvää lovea. Tapahtumat jättivät Jirouhun syvät arvet ja tämä vannoi kostavansa vielä jonain päivänä veljensä kuoleman.

Vastarinnan jäsenenä: Jiroun isoveli Hijiri tapettiin, koska tämä kapinoi lauman johtoa vastaan varsin avoimesti. Jirou siis liittyi kapinallisiin kostaakseen veljensä kuoleman. On mukana sataprosenttisesti ja tekee kaiken mitä käsketään enempiä kyselemättä.

Hahmon omistaa: Barguest.

Zedek

Nimi: Zedek
Ikä: 2 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Rotu: Sekarotuinen (Dobermannin perimä hallitseva, seassa myös vinttikoiraa tai podencoa).
Ruumiin koko: Säkä 70 cm, painoa 35 kg, eli siis Dobermannin kokoluokkaa.

Ulkonäkö: Ruumiinrakenteeltaan melko korkea, pitkäjalkainen, kulmikas ja jäntevä. Turkki on lyhyt, sileä ja himmeästi kiiltävä. Korvat ovat pystyyn typistetyt ja terävät. Silmien iirikset ovat väriltään kalvakan harmaansiniset ja valkuaiset kelmeät. Ikenet ja kieli ovat vahvasti pigmentoituneet ja sinertävät väriltään (liekö perimässä tilkka kiinanpystykorvaa?). Hallitseva väri turkissa on vaalea savunharmaa, jota kirjovat vaaleammat merkit päässä, rinnassa, vatsassa, tassuissa ja hännänpäässä sekä tummemmat, lähes mustat merkit korvissa, silmien ympärillä, jaloissa sekä linjana koko selän yli niskasta häntään. Häntä on ohut ja pitkähkö ja viestii selkeästi koiran mielenliikkeitä; itsevarmuuden puuskissa sitä kannetaan selkälinjan yläpuolella kaarevana sirppinä, neutraalissa tai alistuvassa tilassa se pysyy lähellä takajalkoja.

Luonne: Heikot vuorovaikutustaidot leimaavat nuoren kapinallisen persoonaa. Zedek on toivottoman ylemmyydentuntoinen ja turhantärkeä, äkkipikainen ja kaikkitietävä. Hän ei neuvottele eikä myönny helposti kompromisseihin. Muiden seurassa hän komentelee, ärhentelee ja suorastaan kiusaa niitä, jotka asettuvat poikkiteloin hänen tahtonsa kanssa tai vain niitä onnettomia, jotka sattuvat väärään paikkaan väärään aikaan. Lauman jäsenet, jotka ovat kooltaan vaatimattomia tai antavat liian kiltin vaikutelman, Zedek leimaa enemmän tai vähemmän turhiksi jaloissapyörijöiksi. Hän ei myöskään ota mielellään vastaan käskyjä ylemmiltään, mutta ymmärtää kyllä pitää suunsa kiinni, jos käskijällä on lainkaan oikeaa auktoriteettia häneen. Määrätietoisuudella kyllästetty ja riittävän suurella rintaäänellä julkilausuttu vastaväite onkin paras keino vaientaa Zedekin ylikierroksilla käyvä ego.

Vaikka kalpeasilmä uskottelee itselleen olevansa piinkova ammattilainen amatöörien keskuudessa (ja on varmaan saanut muutamia muitakin vakuuttumaan siitä), hän on silti vielä nuori ja sisimmässään epävarma. Hän säikkyy niitä, jotka uskaltavat tosissaan nousta häntä vastaan. Huterien tiimityöskentelytaitojen lisänä tulee myös aivan konkreettinen läheisyyden karttaminen. Uros ei pidä siitä, että hänen henkilökohtaiseen tilaansa tunkeudutaan ja pienikin kosketus saa hänet säpsähtämään kauemmas. Zedek kuitenkin näyttelee kovempaa kuin onkaan. Hän ei kerta kaikkiaan osaa toimia normaalisti toisten koirien kanssa, joten hän pönkittää statustaan häijyllä luonteellaan. Pinnan alla velloo alitajuinen hylätyksi tulemisen pelko. Itse sitä tiedostamattaan hän kammoaa sosiaalista epäonnistumista, petetyksi tulemista ja yksin jäämistä niin suunnattomasti, ettei päästä ketään lähelleen. Jos joku onnistuisi murtamaan korkeat suojamuurit, huomattaisiin, miten helposti Zedek hyväksyy toverikseen kenet vain, joka jaksaa yrittää tarpeeksi kauan ja miten ehdottoman lojaali ja luotettava hän on. Niitä, jotka Zedek tunnistaa sen arvoiseksi, hän puolustaa vaikka viimeiseen hengenvetoon.

Menneisyys: Zedek ei ole syntyjään laumalainen. Hänet ja hänen veljensä Zlazil myytiin pentuina eräälle hämärätaustaiselle yksityisyrittäjälle. Veljekset kasvoivat harvaan asutussa taajamassa verkko-aidan rajaamalla ja ruosteisen romuraudan täyttämällä pihalla, missä heidän tehtävänään oli miehen omaisuuden vartiointi. Heikko sosiaalistaminen ja kovuuteen ja väkivaltaisuuteen yllyttäminen saivat koirat pitämään kaikkia ulkopuolisia vihollisina, mutta lujitti heidän kahdenkeskisiä suhteitaan. Paikan omistanut mies joutui kuitenkin virkavallan käsiin, ja koko hänen omaisuutensa takavarikoitiin. Vihaisia ja ihmisarkoja koiria ei viitsitty kerätä talteen, joten Zedek ja Zlazil ajettiin pihalta.

Päämäärättömän vaeltelun jälkeen parivaljakko saapui pahamaineisen lauman alueelle. Hopeaturkkien määrätietoisuus, tunteettomuus, saumaton yhteistyö ja kouliintuneet selviytymistaidot tekivät vaikutuksen johtoportaaseen, eikä hierarkiassa nouseminen ollut kuin ajan kysymys. Veljekset epäilivät kaikkea vierasta ympärillään mutta luottivat toisiinsa ehdoitta, mikä mahdollisti lopullisen käännekohdan; Zlazil petti veljensä ja käytti tätä astinlautana noustessaan itse eliittiin. Perheenjäsenen mykistävä takinkääntäminen veti Zedekin elämältä pohjan. Yksin, tuomittuna ikuiseen keskikastillisuuteen ja lauman johdon yleisenä vitsinä hän etsii keinoa kostaa veljelleen.

Vastarinnan jäsenenä: Zedekille Vastarintaliike tulee olemaan ennen kaikkea keino ja työväline tasata tilit Zlazilin kanssa. Hän toivoo vallankumouksen onnistuvan jonain päivänä, sillä kun vanha johtoporras lyödään maahan, kaatuu myös petollinen veli. Vallankaappausta seuraava aika, kuten myös muiden laumalaisten nykyiset elinolot ovat tosiasiassa täysin yhdentekeviä seikkoja hänelle, häntä motivoi vain ajatus saattaa veljensä samanlaiseen häpeään kuin johon hän on itse joutunut. Zedek on jokseenkin vallanhaluinen, ja haluaa kerta toisensa jälkeen osoittaa, mistä hänet on tehty. Hän olettaa kokemuksensa ja osaamisensa automaattisesti oikeuttavan hänet johtajaksi. Hän yrittää näyttää mallia muille, vaikkei tietäisi itsekään, mihin on menossa.

Sotataktikointi, vastapuolen heikkojen kohtien löytäminen ja kohteen eliminoiminen tehokkaasti ja tilanteen vaatiessa hiljaa ja huomaamattomasti ovat Zedekin ominta alaa. Uros on myös erinomaisessa fyysisessä kunnossa; vinttikoiran verenperintönä tullut nopeus ja notkeus yhdistettynä räjähtävään reaktionopeuteen tekevät hänestä erittäin varteenotettavan vastustajan avoimessa taistelussa.

Hahmon omistaa: CanisAlbus.

Zhenya

Nimi: Zhenya
Ikä: 9-10 kuukautta.
Sukupuoli: Narttu.
Rotu: Sekarotuinen (valkoistapaimenkoiraa ja novascotiannoutajaa).
Ruumiin koko: Vielä kasvuvaiheessa, hieman täysikasvuista novascotiannoutajaa pienempi.

Ulkonäkö: Zhenya on melko pienikokoinen, kevytrakenteinen ja notkea nuori narttu. Hänen turkkinsa värimaailma koostuu eri ruskean sävyistä, kellertävästä vaaleanruskeaan. Polkuanturat ovat tummanharmaat. Zhenyalla on päässään kypäränmallinen maski, joka peittää hänen päänsä yläleukaan ja poskiin saakka. Maski on valkea ja vasemman silmäaukon päällä on punainen tähtikuvio.

Zhenyan perusolemus on varma ja valpas. Hän ei tee yleensä mitään turhaa eikä anna elekielensä kertoa liikaa. Hänen pienet päänkäännöksensä ja ryhdikkyytensä kertovat kuitenkin alituisesta valppaudesta, ja vain harvoin narttu näyttää vaipuvan ajatuksiinsa. Häntä on perusasennossaan alhaalla, mutta koiran havaitessa jotain häntä nousee sirpiksi selän ylle. Toisinaan esimerkiksi keskustelutilanteessa Zhenya saattaa kallistaa päätään hieman sivusuunnassa osoittaakseen muille kuuntelevansa.

Luonne: Zhenya on ikäisekseen huomattavan kypsä ja vakavamielinen persoona. Hän on jättänyt jo taakseen lapselliset telmimiset ja yrittää käyttäytyä mahdollisimman aikuismaisesti, ja sitä hän on. Hän karsastaa huumoria ja tuhahtaa nyreästi laimeille vitsailijoille, etenkin jos hän itse on vitsailun kohteena. Narttu ei muutenkaan ole kovin puheliasta sorttia. Hän vaikuttaa helposti kylmäkiskoiselta, mutta on yleensä pitkäpinnainen eikä käy heti töykeäksi, vaikkei jokin miellyttäisi häntä.

Kuitenkin Zhenya on vielä sisimmässään kaikesta huolimatta kasvava koiranalku ja lauman nykyinen tilanne on etenkin hänenlaisilleen vielä varttuville koirille hyvin vaikea. Myös jatkuva pelossa eläminen ja kapinallisuuden tiedostaminen verottavat nuoren koiran voimia. Zhenya ei tapaa valittaa julkisesti ja pysyy kovan kuorensa suojissa muiden seurassa, mutta hän saattaa hakeutua yöllä omiin oloihinsa johonkin piilopaikkaan ja vaipua siellä selvittelemään raskaita ajatuksiaan.

Menneisyys: Zhenya syntyi lauman ulkopuolella ainoana pentuna. Hänellä oli hyvät oltavat vanhempiensa kanssa - ainakin niin kauan, kun sitä kesti. Muutama lauman jäsen löysi Zhenyan kodin ja perhe yritti paeta, mutta sai takaa-ajajia kintereilleen. Pieni Zhenya ei jaksanut juosta ja isä kantoi tätä, kunnes päätti heittää tyttärensä taakseen toivoen takaa-ajajien tyytyvän pentuun ja päästävän vanhemmat menemään. Näin kävi, ja laumalaiset ottivat vanhempiensa eleestä musertuneen pennun mukaansa ja antoivat vanhempien karata matkoihinsa.

Zhenya ei viihtynyt laumassa, muttei voinut asialle mitään. Muutamat muut pennut alkoivat kiusata Zhenyaa, mutta tilanteeseen puuttui yksinäinen salukiuros Cody. Hän päätti ottaa Zhenyan huostaansa ja hänestä tuli pennun uusi adoptioisä, joka rakasti tuota kuin omaa tytärtään ja lupasi pitää tuosta huolta. Cody oli ollut jo kauan kyllästynyt lauman tilanteeseen, mutta tuolloin joko ei ollut vielä kapinallisryhmää tai sitten Cody ei tiennyt siitä. Joka tapauksessa, hän halusi suojella Zhenyaa eikä pitänyt laumaa hyvänä kasvuympäristönä. Zhenya antoi Codylle rohkeutta yrittää paeta laumasta ja turvata samalla pennulle uusi alku, mutta asiat mutkistuivat. Heidän peräänsä lähetettiin laumalaisia ja Cody piilotti Zhenyan metsään, ennen kuin jatkoi matkaa harhauttaakseen takaa-ajajia. Seuraavana aamuna Zhenya löysi Codyn silvotun ruumiin.

Zhenya tiesi, että oli nyt vapaa, mutta halusi tehdä jotain hyvittääkseen Codyn kohtalon. Jo näin nuorena nartun mielessä syttyi kostonhimo ja myös tahto yrittää säästää muut samalta kohtalolta. Sitä paitsi, vaikka Zhenya oli valmis opettelemaan itse selviytymistaitoja, hän tiesi olevansa vielä liian heikko pärjätäkseen omillaan ja saattoi olla vain ajan kysymys, ennen kuin hän kohtaisi surmansa suuressa maailmassa. Niinpä hän kostonhalu poltellen palasi laumaan naamioituneena ja uuden identiteetin turvin, vain ryhtyäkseen juonimaan laumaa vastaan.

Vastarinnan jäsenenä: Zhenya on henkeen ja vereen mukana kapinallistoiminnassa. Hän haluaa kostaa edesmenneen läheisensä puolesta, mutta myös yrittää turvata laumassa kärsivien koirien tulevaisuus - asiaan vaikuttaa se, että hän itse on jo näin nuorella iällä kärsinyt paljon lauman vuoksi. Narttu on valmis hurjiinkin suorituksiin, vaikka joutuisi vaarantamaan oman nahkansa siinä sivussa. Pienen kokonsa ja notkeutensa ansiosta hän on etevä piiloutumaan, kaivautumaan ja tunkeutumaan ahtaisiinkin paikkoihin.

Hahmon omistaa: Kawamaru.

Riva

Nimi: Riva
Ikä: 2,5v.
Sukupuoli: Narttu.
Rotu: Sekarotuinen (Sileäkarvainen collie, tsekinpaimenkoira ja jämtlanninpystykorva).
Ruumiin koko: Säkäkorkeus on noin 56 cm.

Ulkonäkö: Riva on normaalikokoinen koira, jolla on eriväriset silmät. Turkki on tumma, jossa on valkoisia ja ruskeita kuvioita.

Luonne: Riva on nuori neiti, joka on perfektionisti. Hän on erittäin älykäs, manipuloiva, mestari argumentoimaan ja näyttelemään tunteitaan. Riva ei osaa olla rehellinen, joten jos hän voi käyttää jotakuta hyväkseen niin sen hän yrittää tehdä. Siispä hän on erittäin tarkka kenen kanssa on tekemisissä ja mitä sanoo. Koska häntä on pidetty silmätikkuna siskonsa takia, ja koska hänen isänsä on korkeassa asemassa laumassa, Riva on oppinut olemaan varovainen. Riva yrittää välttää tappelemista sillä hän ei ole voimakas, mutta hän on nopea ja ketterä.

Menneisyys: Riva, hänen siskonsa Kaya ja heidän isänsä elivät oikein onnellisina, ja Riva ja Kaya olivat todella läheisiä ja tekivät kaiken yhdessä. Kun he olivat noin vuoden vanhoja, he alkoivat tutustua laumaan. Heidän isänsä halusi antaa mahdollisimman hyvän elämän heille, joten hän ajatteli, että olisi hyvä liittyä laumaan.

Aluksi kaikki meni hyvin, mutta pikkuhiljaa he alkoivat ymmärtää, ettei kaikki ole ihan ruusuilla pomppimista. Valitettavasti jonkun ajan kuluttua Kaya oli väärässä paikassa väärään aikaan, joten hänet päätettiin teloittaa. Ikinä ei annettu suoraan syytä mitä Kaya teki, ja tätä Riva ei koskaan voinut hyväksyä. Siitä lähtien Riva alkoi pohtia omaa kostoaan laumalle. Mutta hänen isänsä alkoi tehdä töitä päästäkseen mahdollisimman korkeaan asemaan laumassa, niin että hän voisi tehdä kaikkien elämän helpommaksi laumassa. Mutta ajan kanssa hänen isänsä alkoi olemaan samanlainen kuin kaikki muut, kylmä ja väkivaltaisempi, ja tästä Riva ei pitänyt.

Vastarinnan jäsenenä: Riva tietää vastarinnasta, mutta hän epäröi liittyä heihin koska hän ei vielä tiedä tarpeeksi informaatiota vastarinnasta. Hän ei tiedä miten he reagoisivat jos hän liittyisi heihin, koska Rivalla on edelleen läheiset välit isänsä kanssa, vaikka Riva ei pidä siitä millaiseksi hänen isänsä on muuttunut.

Hahmon omistaa: Sesis.

Halla

Nimi: Halla
Ikä: 4 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Rotu: Lapinporokoira.
Ruumiin koko: Säkä n. 50 cm, tavallinen rotunsa edustaja.

Ulkonäkö: Tyypillinen rotunsa edustaja, ruumiinrakenne vankka muttei raskas. Selvästi korkeuttaan pidempi. Arvet saatu pentuna tottelemattomuudesta jonkun lauman johdon jäsenen toimesta.

Luonne: Ikuinen optimisti, joka uskoo kaiken aina lopulta kääntyvän hyväksi. Näkee muissa näiden hyvät puolet ja ystävystyy helposti, joskin sulkeutuneempia uroksen positiivisuus ja ystävällinen uteliaisuus saattaa ärsyttää tai tuntua päällekäyvältä. Lauman vaikeuksista huolimatta on aina toiveikkain mielin eikä ole pahalla päällä juuri koskaan, vaan hymyilee ja on pirteä. Melko sinisilmäinen ja luottaa toisiin joskus liikaakin. Ainoa asia joka saa Hallan suuttumaan on hänen ystäviinsä tai perheeseensä kohdistuva epäoikeudenmukaisuus tai väkivalta. Tahtoisi olla rohkeampi kyetäkseen puolustamaan laumatovereitaan.

Menneisyys: Hallan emo oli kotikoira joka liittyi laumaan ollessaan kantava, ja Halla syntyi laumaan hänen ainoana pentunaan. Hyvin katkera lauman johdolle siitä miten nämä ovat kohdelleet hänen emoaan ja ystäviään.

Vastarinnan jäsenenä: Liittyy vastarintaan vasta kohta uutena jäsenenä. On sille hyvin uskollinen sillä uskoo että se on ainoa keino luoda rauha ja suojella muita sorrettuja, kun uroksen rohkeus ei siihen yksin riitä. Ei joukon voimakkain tai älykkäin, mutta lojaaliudessa vailla vertaa. Haluaa uutena jäsenenä kovasti todistaa olevansa hyödyllinen ja luottamuksen arvoinen.

Hahmon omistaa: Vilue.

Kaito

Nimi: Kaito
Ikä: 4 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Rotu: Venäjänvinttikoira.
Ruumiin koko: Tavallisen borzoiuroksen kokoinen.

Ulkonäkö: Pitkäkarvainen kaikkialta muualta, paitsi jaloista ja päästä. Väritys tricolor ja silmät ovat kirkkaan limenvihreät.

Luonne: Hyvin omanarvontunteva, teräväkielinen ja älykäs uros, joka ei siedä muiden pomottelua. Kaito on ylpeä omista taidoistaan ja käyttäytyy yleensä arvokkaasti ja tyynesti muiden koirien seurassa ollen vaihtelevasti vähäsanainen tai puhelias, vaikka se suosiikin ennemmin yksinoloa. Pitkään ärsytettynä kuitenkin napsahtaa aivan totaalisesti - raivoaa ja käy jokaisen kimppuun joka uskaltaa uhmata häntä. Ei ajattele tekojensa seurauksia ja toimii muutenkin melko impulsiivisesti. Pitää erityisesti narttujen seurasta.

Menneisyys: Tullut laumaan vanhempien mukana joskus aikoinaan muualta. On tyytymätön huonoon ja ankaraan johtoon, joten päätti liittyä vastarintaliikkeeseen päästäkseen tekemään jotain osaltaan asian korjaamiseksi.

Vastarinnan jäsenenä: Aktiivinen jäsen, joka pistää kaikkensa likoon, että johto saataisiin kaapattua. Vaikka onkin välillä uppiniskainen ja omapäinen eikä välttämättä arvosta muiden suunnitelmia, yrittää silti ajatella edes omaa parastaan noudattaakseen ohjeistuksia. Koittaa olla hyödyksi asioissa, joissa tarvitaan erityisesti nopeita jalkoja ja tarkkaa näköä.

Hahmon omistaa: Zerwolf.

Marley

Nimi: Marley
Ikä: 10 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Rotu: Komondor.
Ruumiin koko: Säkä 74 cm, paino 60 kg.

Ulkonäkö: Kauttaaltaan (jalkoja lukuunottamatta) rastoittunut, likaisen valkoinen turkki, joka ei kasva enää pituutta. Silmät eivät näy, hampaat ovat kellertävät.

Luonne: Vanhuuttaan hieman kärttyinen, mutta kuitenkin rento, tavallaan uskonsa maailman hyvyyteen menettänyt > vitsailee siitä paljon. Tulee toimeen useimpien koirien kanssa, ei vedä turhia johtopäätöksiä ottamatta ensin asioista selvää.

Menneisyys: Entinen lemmikki, omistaja kuoli auto-onnettomuudessa Marleyn ollessa 5 vuotias. Kukaan ei tullut hakemaan Marleyta (omistaja oli lähinnä alkoholisoitunut vanha mies, jolla ei ollut läheisiä). Marley pakeni häkistään ja villiintyi (ei siedä enää ihmisiä).

Vastarinnan jäsenenä: Saadakseen jotain jännitystä vanhoille päivilleen, ja jonkinlaisen tarkoituksen lopulle elämälleen.

Hahmon omistaa: c.camilla.

Sarjakuvasta poistuneet hahmot

○ ◎ ◉ Vuorossa: | Deadline: ◉ ◎ ○